Hi! Welkom op mijn site, en welkom bij mijn eerste blog. Zoveel leuke dingen waar ik mee bezig ben, wil ik graag op deze manier steeds met jullie delen.

Tja, want hoe gaat het eigenlijk met Into the wine? Heel goed kan ik zeggen. Ben nog elke dag heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ben nu bijna 5 maanden bezig, maar het voelt alsof ik dit al jaren doe. Waarschijnlijk omdat het onbewust al steeds in mijn hoofd zat, het plaatje.. hoe ik het zie om deze onderneming te runnen. het voelt zo vertrouwd en eigen. Het is keihard werken, maar daar is nog nooit iemand minder van geworden šŸ˜‰

De eerste cursus is inmiddels gestart, echt heerlijk om te doen. Geeft veel voldoening om mensen iets te kunnen leren over wijn, ik geniet er echt van!

Zal komende week nieuwe data vastzetten voor de volgende cursus niveau 1, en niveau 2 inplannen. Weet jij nu al dat je zeker een cursus wilt gaan volgen bij Into the wine, laat je naam vast achter bij het contactformulier, dan kan ik contact opnemen zodra de datum definitief is.

Cursus SDEN NIVEAU 1

PROEVERIJEN

Ik heb de afgelopen maanden echt hele leuke proeverijen gegeven, en ook nog een fantastische masterclass port. Ik zet straks ook nieuwe data in de agenda voor proeverijen, je kunt je daar voor aanmelden. De proeverijen gaan door vanaf 8 personen, dus hou goed de agenda in de gaten!

Masterclass port waar bij een Vintage port de hals inclusief kurk d.m.v. hitte eraf werd gehaald met een tang, heel interessant!
Dit was zo gezellig met deze dames! Echt een leuke wijnproeverij met veel interactie

Wat komt er nog?

Veel proeverijen, leuke samenwerking en wijn, lekker veel wijn! Om te drinken en om te bestellen :)) Natuurlijk doorgaan met het geven van cursussen hier in Landhuis Veenwijk. Er komen nog een paar prachtige events aan en mijn reis in maart naar Zuid-Afrika!! Jaaaa, echt waar. Ben zo’n bofkont dat ik dit ga doen. Vorig jaar rond deze periode zat ik in Chili en ArgentiniĆ«, en nu dit.. zo veel zin in! En er komt nog veel meer, maar dat lees je in een volgend blog.

Zit hier elke dag zo blij te zijn in mijn kantoor, een smile van oor tot oor! En ja, er moet echt wel wat gebeuren, zit hier niet voor niets haha. Maar door deze fijne omgeving met veel inspirerende mensen om mij heen komen er fantastische ideeƫn naar boven. Krijg erg veel energie van dit alles!

Keep you posted!

vanaf nu zal ik jullie steeds op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen. Nieuwe ideeƫn delen, soms een kijkje in een dag van mij hier in Landhuis Veenwijk, of als ik op locatie ben. Ik heb er zin in! Hoezo blue monday? Fijne dag voor jullie!


Lieve groet,
Jacqueline