Proeverijen

Bij Into the wine is het mogelijk om met je eigen groep een wijnproeverij te boeken. Er zijn verschillende opties mogelijk. De wijnproeverijen worden gegeven in Landhuis Veenwijk in Oudeschoot/Heerenveen. Bij mooi weer is de ontvangst in 1 van de prachtige tuinen of op de veranda, hoe leuk is dat! Daarna neem ik je mee naar de prachtige keuken met een lange tafel, de keuken is erg sfeervol en van alle moderne gemakken voorzien. Je waant je hier in een heerlijke sfeer, het hele landhuis 'ademt' wijn en je voelt je er gelijk prettig en thuis.

Op locatie

Into the wine geeft ook proeverijen op locatie. Dit kan zijn bij jou thuis of in je bedrijf. Een buurthuis of in een restaurant. Ook voor het geven van een training of cursus is dit een mogelijkheid

 

Heb je na deze proeverij nog meer interesse in wijn, schrijf je dan in voor een wijncursus. Deze is volgens de richtlijnen SDEN, en je kunt als je dat wilt het afsluiten met een examen met daar bijbehorend (basis)diploma welke landelijk erkend wordt. Dit diploma geeft weer toegang tot de vervolgcursus.

Vind je een wijncursus net een stap te ver, en een proeverij te informeel?

Kies dan voor 1 avondvullend programma waarin je bij Into the wine leert hoe je druivenrassen kunt herkennen, hoe je leert ruiken en onderscheiden. Ook hoe je iets moet benoemen, en hoe kies je eigenlijk een wijn uit in een restaurant? Welke druiven zijn typisch, en de belangrijkste wijnlanden komen aan bod. Kijk bij mijn proeverij en cursusaanbod om te zien wat bij jou past, ook erg leuk om cadeau te geven in de vorm van een cadeaubon.

5
Vinoloog

KvK nummer: 75900238
Vestigingsnummer: 00043746136

Gevestigd in Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
8451 KA Oudeschoot

Stuur een e-mail

info@intothewine.nl

Neem telefonisch contact op

0513 724 619