Proeverijen ook Online!

Bij Into the wine is het mogelijk om met je eigen groep een wijnproeverij te boeken. Er zijn verschillende opties mogelijk. De wijnproeverijen worden gegeven in Landhuis Veenwijk in Oudeschoot/Heerenveen. Bij mooi weer is de ontvangst in 1 van de prachtige tuinen of op de veranda, hoe leuk is dat! Daarna neem ik je mee naar de prachtige keuken met een lange tafel, de keuken is erg sfeervol en van alle moderne gemakken voorzien. Je waant je hier in een heerlijke sfeer, het hele landhuis 'ademt' wijn en je voelt je er gelijk prettig en thuis.

Ga thuis online met Into the Wine!

We zijn met ons allen al een behoorlijkje tijdje beperkt in onze vrijheid, en uiteindelijk komt het vast weer goed!

En thuis zijn is natuurlijk ook leuk maar na een poosje wil je toch wat leuks kunnen doen! de sfeer van gezellig met vrienden en vriendinnen een drankje drinken op een terras of in het café, gezelligheid en wijn!

Dat kan ook online! 

De eerste vrijdag van de maand

Elke eerste vrijdag

van de maand kun jij meedoen met een gezellige proeverij. Je hoeft geen kennis van wijn te hebben, je moet wel van gezelligheid houden 😉 6 verschillende wijnen, een proefformulier en aromacirckel en altijd iets te knabbelen in de box. De wijnen kunnen afgehaald worden of we bezorgen het gratis in Heerenveen met een straal van 3km. Opsturen kan ook en daar worden bezorgkosten voor gerekend volgens het tarief van PostNL. Opgeven kan in de webshop op deze site of hieronder..

Online met je collega's

Nu de meeste van ons veel thuiswerken zie jij je collega's veel minder. Misschien hadden jullie in het bedrijf wel op vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel om het weekend in te luiden.

Hoe gezellig is het als je dat met Into the Wine online kunt doen! Kies een dag en een tijd en we maken er een gezellige proeverij van.

Er zijn meerdere opties mogelijk en zelfs met een leuke quiz. Veel interactie en gezelligheid en natuurlijk ook leerzaam.

Je kunt hier informatie opvragen. Bellen mag ook 0621583500

Op locatie

Into the wine geeft ook proeverijen op locatie. Dit kan zijn bij jou thuis of in je bedrijf. Een buurthuis of in een restaurant. Ook voor het geven van een training of cursus is dit een mogelijkheid

Heb je na deze proeverij nog meer interesse in wijn, schrijf je dan in voor een wijncursus. Deze is volgens de richtlijnen SDEN, en je kunt als je dat wilt het afsluiten met een examen met daar bijbehorend (basis)diploma welke landelijk erkend wordt. Dit diploma geeft weer toegang tot de vervolgcursus.

Vind je een wijncursus net een stap te ver, en een proeverij te informeel?

Kies dan voor 1 avondvullend programma waarin je bij Into the wine leert hoe je druivenrassen kunt herkennen, hoe je leert ruiken en onderscheiden. Ook hoe je iets moet benoemen, en hoe kies je eigenlijk een wijn uit in een restaurant? Welke druiven zijn typisch, en de belangrijkste wijnlanden komen aan bod. Kijk bij mijn proeverij en cursusaanbod om te zien wat bij jou past, ook erg leuk om cadeau te geven in de vorm van een cadeaubon.

5
Vinoloog

KvK nummer: 75900238
Vestigingsnummer: 00043746136

Gevestigd in Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
8451 KA Oudeschoot

Stuur een e-mail

info@intothewine.nl

Neem telefonisch contact op

0619 631 935