Evenementen

Ga je trouwen en lijkt het je te gek om tijdens jullie feest een wijnbar te hebben, dat kan! Een sfeervolle bar, met verschillende soorten wijn, of misschien met alleen maar ‘’bubbels’’ sfeervol en passend bij jullie feest. Het geeft net even dat stukje extra beleving tijdens jullie dag. Ook tijdens evenementen kan ik zorgen voor het ontvangst, een aangeklede borrel of een wijnbar.

Heb je na deze proeverij nog meer interesse in wijn, schrijf je dan in voor een wijncursus. Deze is volgens de richtlijnen SDEN, en je kunt als je dat wilt het afsluiten met een examen met daar bijbehorend (basis)diploma welke landelijk erkend wordt. Dit diploma geeft weer toegang tot de vervolgcursus.

Vind je een wijncursus net een stap te ver, en een proeverij te informeel?

Kies dan voor 1 avondvullend programma waarin je bij Into the wine leert hoe je druivenrassen kunt herkennen, hoe je leert ruiken en onderscheiden. Ook hoe je iets moet benoemen, en hoe kies je eigenlijk een wijn uit in een restaurant? Welke druiven zijn typisch, en de belangrijkste wijnlanden komen aan bod. Kijk bij mijn proeverij en cursusaanbod om te zien wat bij jou past, ook erg leuk om cadeau te geven in de vorm van een cadeaubon.

5
Vinoloog

KvK nummer: 75900238
Vestigingsnummer: 00043746136

Gevestigd in Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
8451 KA Oudeschoot

Stuur een e-mail

info@intothewine.nl

Neem telefonisch contact op

0513 724 619